92439
Book
In basket
Książka jest podzielona na cztery części. Opisane zostały w niej propozycje napojów na bazie owoców, napojów owocowo–warzywnych, takich, które zawierają wyłącznie jarzyny oraz napoje bazujące na roślinach zbożowych z dodatkiem owoców, warzyw i orzechów. Każdy rozdział zawiera proste, zdrowe receptury, które wzbogacą naszą dietę, a także wskazówki, jak oswoić się z nową filozofią odżywiania, podkreślającą istotę korzystania z tego, co oferuje nam natura, tak aby cieszyć się dobrym samopoczuciem. Podane przepisy zredagowano w ten sposób, by uwzględniały łatwość przygotowania, prostotę oraz walor dietetyczny zdrowych napojów tłoczonych na zimno, idealnych na śniadanie albo jako przekąska. W odróżnieniu od wielu innych napojów, wolno tłoczone soki naturalne stanowią cenne uzupełnienie kompletnej, zdrowej i zbilansowanej diety. Dostarczają organizmowi wartościowe składniki odżywcze, jak również sole mineralne, witaminy oraz błonnik zawarty w orzechach, owocach, warzywach czy roślinach zbożowych.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Funding information note
Zrealizowano ze środków finansowych Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego w ramach Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again
Katalog biblioteki wojewódzkiej
Katalog centralny powiatu grodziskiego